Musliu: Skandaloze, shuarja e task-forcës për luftimin e korrupsionit është vendim hakmarrës

Betim Musliu ka komentuar vendimin e marrë nga Qeveria Hoti, për shfuqizimin e Task-forcës anti-korrupsion, njësi që prej 10 vjetësh vepronte në kuadër të Policisë së Kosovës dhe merrej me profile të larta të korrupsionit.