Reagon Sindikata e Infermierëve ndaj Qeverisë dhe MSH-së: Është ofenduese që infermierët të marrin 150 euro

Sindikata e infermierëve të Kosovës, ka reaguar ndaj Qeverisë së Kosovës dhe Ministrisë së Shëndetësisë të cilët sot kanë arritur një marrëveshje me Federatën e Sindikatave të Shëndetësisë të Kosovës, për kryerjen e pagesave shtesë për punëtorët shëndetësorë.

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe në spitalet rajonale nesër do të fillojnë punën infermierët e rinj.

Punën do të nisin infermierët e rinj, të cilët kanë nënshkruar kontratën me Ministrinë e Shëndetësisë, e që punësuan me projektin e mbështetur nga Banka Botërore, për trajtimin e pacientëve me COVID-19.