Uji për pije është i sigurt, tregojnë analizat nga mostrat për analizë fiziko-kimike dhe mikrobiologjike të marra nga 39 vende matëse në Shkup.

Nga Ndërmarrja Publike “Ujësjellësi dhe Kanalizime” informojnë se në periudhën nga 15 e deri në 19 qershor janë marrë gjithsej 182 mostra për analizë.

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami ka pritur sot në takim ish-anëtarin e kryesisë qendrore të Alternativës, Emërli Asani, i cili rikthehet në radhët e Lëvizjes BESA.

Lidhur me këtë takim, Kasami ka shkruar se është i nderuar që ka pritur Emërli Asanin, ndërsa ka shtuar se dera e Lëvizjes BESA është e hapur për të gjithë ata që duan ndryshimin.