‘Miss Kosova 2019’ është një organizim i përvjetshëm, dhe kjo garë shpeshherë ka nxjerrë në ‘treg’ modele që tani janë nga më të kërkuarat.

Sot është mbajtur nata finale e kësaj gare që u transmetua në ‘Klan Kosova’ dhe fituese është zgjedhur konkurrentja Fatbardha Hoxha.