Colors: Blue Color

Ish-gjykatësi i Gjykatës Supreme Britanike, Jonathon Sption, beson se ‘tmerri irracional i vdekjes’ së publikut ka çuar në masa të panevojshme ‘të kushtueshme’ rreth koronavirusit.

Duke shkruar në ‘The Sunday Times’, Lord Sption, 71 vjeç, një ish-gjyqtar i kthyer në autor dhe historian mesjetar, deklaroi se masat e rrepta qeveritare do të sjellin ‘fatkeqësi edhe më të mëdha të një lloji tjetër’.

Flash Lajme

Më të lexuarat