Colors: Blue Color

Edhe pse ishte thënë se Covid 19 nuk bënte viktima mes fëmijëve, në Europë po dëshmohet e kundërta.

Një 13-vjeçar ndërroi jetë në Londër nga sëmundja, ndërkohë që përpara tij vdiq një 12-vjeçare në Bruksel, një 14-vjeçar në Portugali e një 16-vjeçare në Francë.

Duket se autoritetet kineze po manipulojnë shifrat e të infektuarve të rinj me koronavirus duke mos raportuar rastet asiptomatike.

Sipas Financial Times, Komisioni Kombëtar i Shëndetit në Kinë nxorri një udhëzim për mënyrën si duhet të raportohen dhe publikohen rastet e reja, duke përcaktuar se rastet asimptomatike (ato që janë të infektuar por nuk kanë asnjë simptomë të sëmundjes) nuk duhet të llogariten në numrin e personave të konfirmuar.

Flash Lajme

Më të lexuarat