Colors: Blue Color

Nju Jork po i afrohet rrezikut të shkatërrimit financiar. Dhe për herë të parë në 40 vjet, spektri i falimentimit kthehet të qëndrojë pezull mbi “Big Apple”.

Është ky alarmi i lëshuar nga ekspertët, sipas të cilave me largimin e kompanive dhe individëve për taksa shumë të larta dhe në të njëjtën kohë kërcimin e shpenzimeve publike, situata e llogarive po përkeqësohet me shpejtësi.

Flash Lajme

Më të lexuarat