Bari “Coach & Horses” hap dyert e tij për të mirëpritur miq nudist.

“Coach & Horses”, një bar me vendndodhje në Londër, ka marrë zyrtarisht licensën e tij “nudiste”, e cila lejon klientët dhe stafin e barit gjithashtu të qëndrojnë të zhveshur totalisht.

Nëse ky imazh ju duket sikur vjen nga një ëndërr e nxehtë, ndoshta nuk është për ju. Por për natyralistët e komunitetit të këtij qyteti janë shumë të emocionuar që kanë marrë këtë hap para.

Pronari Landlord Alastair Choat, thotë se është gjithçka pjesë e një lloj edukimi që ai po nxit për të krijuar atmosferë brenda në lokalin e tij.

b.b/dita

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All