Një mësuese 25-vjeçare në SHBA ftoi nxënësit te shtëpia e gjyshërve, duke u ofruar akullore e më pas edhe alkool.

Por duket se gjatë kësaj kohe ajo ishte shkëputur, dhe  kishte hyrë fshehurazi te dhoma e gjumit duke kryer marrëdhënie me adoleshentin.

Nxënësi adoleshent i tregoi policisë se ai ishte takuar disa herë me mësuesen për të kryer marrëdhënie seksuale.

Prindërit e kanë akuzuar mësuesen për përdhunim dhe se ka manipuluar djalin e tyre.

Kjo nuk është hera e parë që mësueset në SHBA kapen duke kryer marrëdhënie me nxënësit e tyre të mitur, duke filluar nga 13 deri 18 vjeç./ dardania.com

Foto 1 nga 15

Veç mësueseve, pak ditë më parë u kap dhe një police që ka kryer marrëdhënie me një djalë adoleshent.

Flash Lajme

Më të lexuarat