Presidenti i Francës Emmanuel Macron, ka dhënë sinjale jo fort të mira për zgjerimin e Bashkimit Europian.

Në prag të hapjes së negociatave es BE dhe Shqipërisë, e Maqedonisë së Veriut, Macron është shprehur i qartë se nuk do të lejojë asnjë zgjerim tjetër të BE, derisa të realizohen reformat e thella brenda unionit.

Pas samitit të zhvilluar të hënën në Bruksel, Macron tha: “Unë do të refuzoj çdo lloj zgjerimi përpara se të arrihet një reformim i thellë funksionimit tonë institucional.”/ dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat