Dhoma Britanike e Komunëve refuzoi përsëri marrëveshjen e kryeministres Theresa Maj për Brexit-in me 344 vota jo kundër 286 pro.

Me këtë votim, oferta e BE-së për zgjatjen e divorcit nga data 29 mars deri më 22 maj është pezulluar dhe mbetet vetëm një shtyrje e kufizuar deri më 12 prill: data me të cilën Mbretëria e Bashkuar do të duhet të vendosë nëse do t’i kërkojë Brukselit një zgjatje për një kohë të gjatë të motivuar ose të vazhdojë me një dalje pa marrëveshje.

Flash Lajme

Më të lexuarat