Një elefant ka vrarë një person, për të mbrojtur të voglin e porsalindur. Ngjarja ka ndodhur në Indi, ku kafsha ka sulmuar personin kur ky i fundit hidhte gurë ndaj tij dhe elefantit të vogël.

Elefanti u filmua teksa tërhiqte të porsalindurin, pasi nuk mund të ecte.

Vendasit kanë parë këtë skenë dhe për disa arsye filluan të hedhin gurë në drejtim të tyre.

Menjëherë pas sulmit, 10 elefantë të tjerë u shfaqën në zonë, duke shkaktuar panik në mesin e banorëve vendas.

e.t./dita 

Flash Lajme

Më të lexuarat