Colors: Yellow Color

“Besa: The Promise” është dokumentari që tregon historinë e myslimanëve të Shqipërisë të pushtuar nga nazistët, të cilët shpëtuan jetën e mijëra hebrenjve gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Filmi u shfaq ne Universitetin Harvard, ku ishin te pranishëm studentë, pedagog, anëtarët e komunitetit dhe ambasadorja shqiptare në Shtetet e Bashkuara, Floreta Luli-Faber.

Flash Lajme

Më të lexuarat