Colors: Yellow Color

Facebook ka fshirë një postimi nga faqja e presidentit amerikan Donald Trump, me pretendimin se po përhap informacion të rremë në lidhje me koronavirusin.

Kjo kompani është kritikuar ashpër, pasi është e vetmja media sociale që ka lejuar për të disatën herë shkeljen e rregullave të përmbajtjes nga Presidenti.

Shpërthimet e njëpasnjëshme në Liban shkatërruan Bejrutin dhe nxitën reagimin e menjëhershëm të njerëzve për t’u larguar.

Mirëpo ndërkohë që të gjithë po vraponin për të shpëtuar, një nënë ka sjellë në jetë fëmijën e saj pikërisht ato momente.

Flash Lajme

Më të lexuarat