Colors: Yellow Color

Regjisori këtë qëndrim do ta paraqesë në takimin e ardhshëm të Bordit të Guvernatorëve të Akademisë së Arteve dhe Shkencave të Filmit.

Propozojë për të ndryshuar rregullat për të parandaluar “streaming” e mediave si Netflix, Amazon dhe Hulu që të konkurrojnë për çmimin Oscar, nëse filmat e tyre nuk kanë shpërndarje të rregullt në kinema.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All