Teknologjia e avancuar ‘Translaty”, po ndryshon mënyrën se si njerëzit nga vende të ndryshme të botës komunikojnë me njëri-tjetrin.

Kjo pajisje bën të mundur komunikimin me çdo person në të gjithë planetin, në gjuhën e tyre edhe nëse nuk dini asnjë fjalë të vetme.

Pajisja është krijuar nga japonezët me qëllimin e vetëm, të kursejë  kohë dhe para në kurset e gjuhëve të huaja dhe në mënyrë të menjëhershme lehtëson komunikimin në më tepër se 40 gjuhë të huaja.

Ajo regjistron lehtësisht çdo fjalë që ju thoni dhe më pas e përkthen në gjuhën e dëshiruar.

“Translaty” është i disponueshëm për të gjithë dhe mund të blihet online.

j.l./ dita

Flash Lajme

Më të lexuarat