Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor njofton se tashmë targat suvenir mund të zbukurohen me karaktere dhe “emoji” të reja. Aplikimi për targa suvenir për dedikime, dhurata, personalizime, showroom, zyrë apo shtëpi,  bëhet online në https://www.retro.al/targe-suvenir

Secili mund të personalizojë Targën Suvenir duke zgjedhur formën, ngjyrën dhe karakteret e preferuara! Tarifa për një targë të personalizuar është 1500 Lekë!

e.t./dita

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All