Koronavirusi ka pushtuar të gjithë botën ku deri më tani kemi mbi 1 250 000 të prekur dhe mbi 69000 të vdekur.

Njerëzit prej kohësh po ankohen se maskat kanë mbaruar apo janë shumë të shtrenjta nëpër farmaci.

Gjithsesi këta persona kanë vendosur që të përdorin maska nga më të ndryshmet.

Flash Lajme

Më të lexuarat