Sipas astrologëve zgjatja e një lidhjeve midis dy personave lidhet shumë edhe me shenjën e horoskopit të tyre pasi kanë të bëjnë shumë karakteristikat dhe cilësitë e të dyja palëve.

Sipas studimeve, astrologët kanë përzgjedhur tre çiftet e horoskopit të cilëve u zgjat më shumë lidhja e tyre e dashurisë dhe renditja e tyre vijon si më poshtë.

Demi dhe Peshorja

Demi është energjik dhe Peshorja është plot romancë dhe ky çift do të zgjasë shumë, deri në përjetësi nëse askush nuk i pengon. Ata janë një nga çiftet më të pasionuar në zodiak, pra të dy janë zjarr dhe pasion i pastër.

Dashi dhe Binjakët

Ndërsa Dashi do të orientohet drejt një qëllimi, Binjakët do të ndjekin idetë e veta të çmendura. Nëse Dashi arrin të mbajë nën kontroll Binjakët dhe nëse gjejnë një qëllim të përbashkët, qielli është kufiri i tyre. Ky është një çift tjetër i ekuilibruar.

Shigjetari dhe Luani

Secili prej tyre ka një temperament dhe është i pamatur, por të dy priren të favorizojnë pozitivitetin dhe mirësinë. Këto personalitete mund të ushqejnë njëri-tjetrin. Gjërat mund të nxehen midis këtyre dy shenjave të zjarrit, por kjo mund të jetë e mirë, veçanërisht në dhomën e gjumit. Këto shenja janë bërë për njëri-tjetrin.

Flash Lajme

Më të lexuarat