Miqësia është një nga thesaret më të çmuar që një person mund të ketë. Mirëpo, a mundet ta zotërojnë të gjithë një të tillë në jetën e tyre? Renditja e 7 shenjave nga botasot.info, tregon nëse ju keni një miqësie të vërtetë rreth jush:

Janë gjithmonë përkrah jush

Shokët e vërtetë janë me ju, pavarësisht situatës. Për miqtë e vërtetë asgjë nuk ka rëndësi, ata janë gjithmonë me ju dhe nuk ka rëndësi se çfarë po ndodh në jetën tuaj. Nëse jeni të lumtur ata janë të lumtur për ju, nëse jeni të trishtuar ata janë aty për t’ju dhënë një shpatull për të qarë.

Ata ju pranojnë ashtu si jeni

Miqtë e vërtetë janë si dashnorët e vërtetë, ata nuk do të përpiqen t’ju ndryshojnë.

Festojnë me ju

Ata nuk janë xhelozë. Në vend të kësaj, ata festojnë me ju. Promovim i madh në punë? Festë! Miqtë e tu të vërtetë festojnë bashkë me ju për atë që po ndodh dhe nuk shfaqin shenja xhelozie.

Ata ju ringjallin

Ndonjëherë ne i largojmë disa miq sepse gjithmonë duket se na lodhin me zhurmat e tyre. Miqtë e vërtetë nuk na ngarkojnë dhe na mbushin plot energji edhe nëse është një ditë e keqe.

Kërkoni njëri-tjetrin

Ky është një faktor kryesor, një mik i vërtetë nuk është ai që shfaqet në jetën tuaj pas telefonatave dhe shkrimit të mesazheve për të organizuar gjëra. Mik i vërtetë është ai që ju kërkon në të njëjtën mënyrë dhe jo vetëm kur keni nevojë ose nuk keni shoqëri tjetër.

Ata nuk flasin pas shpinës tuaj

Gjithmonë i kam dëgjuar, miqtë e vërtetë thonë gjëra të këqija në fytyrë dhe flasin mirë pas shpinës tuaj. Ata nuk ushqejnë gjuhët e këqija që flasin për ju.

Ata nuk janë zotërues

Miqtë e vërtetë nuk ju duan vetëm për vete, ata nuk shqetësohen  nëse keni një të dashur të ri ose nëse keni një koleg me të cilin po krijoni një lidhje miqësie. Ata e dinë se ju keni të drejtë të lidheni me kë të doni dhe shpesh bëheni miq me miqtë e tyre të rinj.

h.b/dita

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All