Jo të gjitha thuhen! Veçanërisht nëse të lëndojnë. Ndoshta për këtë arsye, meshkujt nuk bëjnë zë kur flasin me femrat. Më poshtë keni 9 sekrete që meshkujt nuk do t’i pranonin kurrë para femrave.

1.Peshqirët për zbukurim i përdor si peshqirë normalë.

2.I mbaj mend datat jo për shkak të rëndësisë së tyre, por për shkak të ‘stuhisë’ që vjen pas, nëse i harroj.

3.Jam shumë i dëshpëruar për vlerësim. Edhe nëse marr një kompliment, dhe pse mund të përgjigjem me një psherëtimë, sërish do të jetë shumë i vogël deri ditën që do të vdes.

4.Kur vjen puna tek sigurimi i të mirës së familjes, përgjithësisht tregohem i fortë dhe ia dal, por në të vërtetë kam shumë frikë se nuk po bëj sa duhet.

5.Kur një femër tregon për një femër tjetër, 99.99% të kohës e kam parë para se të tregosh për të, por luaj rolin e të paditurit.

6.Çarçafët e krevatit lahen shumë rrallë.

7.Edhe unë jam i frikësuar nga merimanga dhe nuk dua të merrem me të.

8.Kur pyet çfarë po mendon, zakonisht them “asgjë” që do të thotë “asgjë të krahasueshme”.

9.Brenda vetes ndihem ende fëmijë që nuk do të kenë asnjë lloj detyrimi.

h.b/dita

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All