Pas bërjes publik të draftit që Ministria e Drejtësisë po punën për Kodin e Ri Penal ku propozohej mes të tjerash edhe burg për ata që postojnë meme, debatet kanë qenë të shumta.

I konsideruar qesharak, edhe vetë propozimi është bërë meme.

Kryeministri Rama e mohoi që do të ketë një ndalim të tillë dhe ministria tha se dokumenti ishte në punim e sipër dhe nuk ishte përfundimtar.

Megjithatë kur të vendosin për draftin përfundimtar mirë është që të kenë parasysh edhe posterin që ka qarkulluar sot në rrugët e Tiranës.

“Memet po e shkatërrojnë Shqipërinë, nuk po e shkatërron korrupsioni. Poshtë memexhinjt, rrofshin batakçinjtë!”

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat