Dietat janë mënyra më e shpejtë për të rënë në peshë, por duhet të keni parasysh se dietat që mundësojnë rënie të shpejtë nga pesha  nuk janë aspak të shëndetshme dhe mund t’ju japin dyfishin e peshës së humbur nëse nuk mbani një regjim të rregullt ushqimor edhe pas tyre.

Dietat janë mënyra më e shpejtë për të rënë në peshë, por duhet të keni parasysh se dietat që mundësojnë rënie të shpejtë nga pesha  nuk janë aspak të shëndetshme dhe mund t’ju japin dyfishin e peshës së humbur nëse nuk mbani një regjim të rregullt ushqimor edhe pas tyre.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All