Quhet Kriosauna, ose ndryshe: sauna e të ftohtit, një trajtim mirëqënieje, i cili për vetëm tre minuta ekspozimi në të ftohtë, premton efektin anti-moshë dhe një ‘shkundje’ të metabolizmit për të përmirësuar shëndetin tonë.

Kjo modë ekstreme e përhapur shumë përtej oqeanit, konsiston në futjen e njeriut në dushe ose vaska të akullta, për të shijuar avantazhet e ‘stresit pozitiv’.

Ky version i çuditshëm i saunës premton të stimulojë sistemin imunitar, parandalimin dhe përmirësimin e osteoporozës, uljen e kolesterolit dhe triglicerideve, përmirësimin e patologjive si psioriasis, madje sjell efekte positive edhe në përmirësimin e jetës seksuale.

e.t./dita

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All