Kjo është përdoruesja më makabre e Instagramit, pozon si e vdekur (ARSYEJA)

Përdoruesja e Instagramit Stephanie Leigh është një vajzë me 26 mijë followers në Instagram.

Ajo udhëton në botë dhe fotografohet nëpër monumentet më të bukura e shtrirë në tokë si e vdekur dhe pikërisht kjo e ka bërë të famshme.

Ky është arti makabër që ajo ndjek dhe pikërisht ajo që i pëlqen dhe përdoruesve që e ndjekin.

Ajo është fotografuar në Egjipt, në Paris, në Londër dhe në shumë vende të tjera e shtrirë në tokë si e vdekur.

Të gjithë duan të kenë fotografi pozitive me buzëqeshje nga udhëtimet e tyre, por Stephanie Leigh tha se nga kjo mënyrë ajo na tregon se sa shumë duhet ta vlerësojmë jetën…

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat