Kosova ka rritur në një udhëkryq të rëndësishëm pas fitores së papritur të partisë udhëheqëse opozitare në zgjedhjet e 6 tetorit, e cila ka premtuar se do të zbatojë reformë të thellë të institucioneve dhe se do të përshpejtojë procesin në drejtim të eurointegrimeve, thuhet në tekstin e Qendrës për Analizë të Politikës Europiane (CEPA) në Uashington.

Me këtë rast Thaçi ka falënderuar  komandantin për bashkëpunimin

Me këtë rast Thaçi ka falënderuar  komandantin për bashkëpunimin

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka dekoruar sot komandantin e Njësisë së Specializuar Multinacionale të KFOR-it, kolonelin Ruggiero Capodivento nga Italia, për rolin e tij në forcimin e sigurisë dhe të rendit e ligjit në Kosovë.

I pari i Kosovës u takua me Konteshën Sophie të Wessex

I pari i Kosovës u takua me Konteshën Sophie të Wessex

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot Lartmadhërinë e saj, Konteshën Sophie të Wessex, me të cilën ka biseduar për të arriturat dhe sfidat në ballafaqimin me të kaluarën, veçanërisht kur janë në pyetje viktimat e dhunës seksuale.

Nuk raportohet për të arrestuar

Nuk raportohet për të arrestuar

Pas një pune operativo-hetimore, Njësia e Hetimeve të Drejtorisë Rajonale të Policisë Kufitare “Perëndimi” në Gjakovë, në bashkëpunim me njësitë tjera të Drejtorisë Rajonale në Gjakovë, sot kanë realizuar operacionin policor “Armët” në Fshej të Gjakovës.