Situata meteorologjike mbetet e njëjtë edhe për tri ditët e ardhshme.

Situata meteorologjike mbetet e njëjtë edhe për tri ditët e ardhshme.

Kjo si pasojë e masave të nxehta të ajrit të cilat janë stacionuar mbi Gadishullin e Ballkanit dhe më gjerë.

Veseli pranë prindërve në festën e Kurban Bajramit

Veseli pranë prindërve në festën e Kurban Bajramit

Sot me rastin e festës së Kurban Bajramit, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka vizituar prindërit e tij, ku edhe ka ngrënë drekën e Bajramit.

Sipas parashikimeve meteorologjike edhe në ditët në vazhdim do të vazhdojë vapë e madhe, me temperatura të larta deri në 36 gradë Celsius.

Mjekët këshillojnë që në mesditë, njerëzit mos t’u ekspozohen rrezeve të diellit, ndërkohë që bëjnë të ditur se rastet e ofrimit të shërbimeve mjekësore këto ditë janë të mëdha, si pasojë e temperaturave të larta.

Thaçi për Kurban Bajram në Burojë

Thaçi për Kurban Bajram në Burojë

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka uruar besimtarët myslimanë.

Thaçi këtë festë ka vendosur ta kremtojë në vendlindje pranë prindërve.