Aeroporti

 • Aeroporti i Prishtinës
 • Aeroporti i Tiranës
 • Aeroporti i Shkupit

Ambasadat

 • Ambasada e Amerikes
 • Ambasada e Shqipërisë
 • Ambasada e Gjermanisë
 • Ambasada e Zvicrës
 • Ambasada e Italisë
 • Ambasada e Austrisë
 • Ambasada e Britanisë
 • Ambasada e Francës
 • Ambasada e Sllovenisë

25 me të lënduar

25 me të lënduar

Policia e Kosovës ka njoftuar se vetëm gjatë ditës së premte, në rrugët e Kosovës kanë ndodhur gjithsej 51 aksidente komunikacioni. 25 prej tyre u raportuan me të lënduar, ndërsa 26 të tjera vetëm më dëme materiale, shkruan rtv21.tv.

Ngushëllon Thaçi dhe Veseli

Ngushëllon Thaçi dhe Veseli

Hoxhë Avdyl Krasniqi nga fshati Vojnik i Skënderajt ka ndërruar jetë. Krasniqi kishte qenë edhe ushtar i UÇK-së.

Presidenti i Kosovës, Hshim Thaçi dhe kreu i PDK-së, Kadri Veseli kanë ngushëlluar sot për vdekjen e Hoxhë Avdyl Krasniqit.