Ata njihen si dy prej aktorëve më të mirë në historinë e kinematografisë botërore. Bëhet fjalë për dyshen hollivudiane, Arnold Schwarzenegger dhe Sylvester Stallone, të cilët njihen për një numër të madh të realizimit të filmave të zhanrit aksion.

Të pikturosh në trup simbole të rëndësishme është një trend mjaft i preferuar. Data, emra, shprehje, portrete janë simbolet e preferuara të njerëzve të gdhendura nën lëkurë. Ne në dritare.net i hodhëm një sy instagramit të vipave shqiptarë dhe rrallë herë, për të mos thënë asnjëherë, nuk shikoje ndonjë nga vipat që nuk ka të paktën një tatuazh.