Gazeta italiane “La Verita”, ka publikuar së fundmi një video, ku tregohet skema e zhvatjes të miliona eurove.

“La Verita”, duke skanuar rrugën që po ndjek Maqedonia për t’u bërë pjesë e strukturave të BE-së, tregon  as më shumë dhe as më pak, por të vërtetën që sipas saj politikanët në vendin fqinj janë përdorur dhe përdoren si “marioneta” të mekanizmave ndërkombëtarë.

Në një kohë kur tensionet mes Turqisë dhe Qipros janë rritur për shkak të mosmarrëveshjeve lidhur me kërkimet për burimet natyrore të gazit, ministri turk i Energjisë, Fatih Donmez, bëri me dije se anijet turke po vazhdojnë operacionet në Mesdheun lindor, dhe një anije tjetër do t’u bashkohet këtë muaj.

Gazeta italiane “La Verita”, ka publikuar së fundmi një video, ku tregohet skema e zhvatjes të miliona eurove.

“La Verita”, duke skanuar rrugën që po ndjek Maqedonia për t’u bërë pjesë e strukturave të BE-së, tregon  as më shumë dhe as më pak, por të vërtetën që sipas saj politikanët në vendin fqinj janë përdorur dhe përdoren si “marioneta” të mekanizmave ndërkombëtarë.