Enver Rrobelli
Këto ditë gazetarët në Prishtinë duhet të jenë të vëmendshëm dhe të shohin nëse LDK po e nxjerr nga garazhi atë Fiat Punton për të shkuar tinëz te Hashim Thaçi në shtëpinë e re në Çagllavicë apo te Behgjet Pacolli në Hajvali për të kurdisur ndonjë koalicion.

Por pavarësisht kësaj, zyrtari i LDK-së shprehet optimist se do gjinden modalitete dhe marrëveshja me VV-në do të ndodhë.

Anëtari i kryesisë së LDK-së, Avdullah Hoti në një intervistë për KosovaPress, thotë se janë në pritje të ftesës së VV-së për takimin e ardhshëm, teksa i mohon në mënyrë kategorike se janë ndarë ministritë mes tyre dhe Vetëvendosjes.

Programet e radiostacionit filluan të transmetohen në vitin 1999, në periudhën pas konfliktit në Kosovë, për t’i ofruar popullatës informata, në kohë dhe të paanshme, mbi KFOR-in dhe çështjet e sigurisë, si dhe në gjuhën shqipe e serbe, së bashku me programe muzikore.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi në konferencën e organizuar nga Instituti “Lindje-Perëndim”, ka folur edhe për procesin zgjedhor në Kosovë dhe përpjekjet për krijimin e një qeverie të re. Në këtë mënyrë, Thaçi ka kërkuar që partia fituese duhet të fillojë me formimin e qeverisë, shkruan “Bota sot”.