Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, i cili sot, bashkë me Vjosa Osmanin pati një takim me Albin Kurtin në lidhje me marrëveshjen e pritshme për bashkëqeverisje në bazë të rezultateve të zgjedhjeve të 6 tetorit, përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ka bërë të qartë se “Vendimin përfundimtar për bashkëqeverisje do ta marrin organet përgjegjëse të LDK-së”.

Veton Surroi, a Kosovo opposition leader, talks to an Associated Press writer in London, Wednesday, Sept. 19, 2007. A top ethnic Albanian negotiator declared major talks about Kosovo's future to be irrelevant Wednesday, saying Kosovo would be independent soon _ regardless of international efforts to resolve questions about its political status.

Ka përfunduar takimi i kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje (LVV), Albin Kurti, me kryetarin e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Isa Mustafa dhe kandidates për kryeministre të LDK-së, Vjosa Osmani. Kryetari i LVV-së njëherësh kandidat për kryeministër nga kjo parti, Albin Kurti, tha se është diskutuar për një marrëveshje në mes dy palëve për qeverisjen e ardhshme.

Drejtori i ndërmarrjes KRU "Radoniqi", Ismet Ahmeti u shpreh i lumtur për përfundimin e këtij projekti, i cili ka qenë sfidë për Komunën e Gjakovës. Duke folur për vështirësitë në të cilat kanë hasur gjatë realizimit të këtij projektit, ai tha se sfida më e madhe ka qenë terreni malor dhe i papërshtatshëm.

Ky radar do të ngrisë edhe më tej sigurinë e fluturimeve civile dhe ushtarake

Ky radar do të ngrisë edhe më tej sigurinë e fluturimeve civile dhe ushtarake

Ministri i Mbrojtjes, Rrustem Berisha me Drejtorin e Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror, Bahri Nuredini, kanë nënshkruar sot marrëveshjen për vendosjen e radarit në hapësirën e Aeroportit të Gjakovës.