Haradinaj përmend dy alternativa për zgjidhjen e qëndrueshme të krizës së furnizimit me ujë në Gjilan

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka mbajtur sot një takim me zëvendësministrin e Infrastrukturës, Rexhep Kadriu, për të diskutuar për modalitetet e tejkalimit të situatës emergjente me ujin e pijshëm për qytetin e Gjilanit.

Punëtorët e KEK-ut sot në protestë

Sot në sheshin “Zahir Pajaziti” në orën 12:00 do të mbahet protestë nga punëtorët e KEK-ut.

Ata sot do të kërkojnë lidhjen e marrëveshjes kolektive për këtë kompani, dhënien e pagës jubilare në vazhdimësi e jo vetëm për periudhën 2015-2017, rivitalizimin e Termocentralit Kosova A, rishikimin e ligjit për paga dhe rritjen e shujtës së ushqimit.

S’kompensohen orët gjatë verës – anëtarët e SBASHK-ut do të pushojnë në bregdet

Këtë verë 400 anëtarë të SBASHK-ut do tëpushojnë në bregdetin shqiptar.

Grupi i parë nis pushimet më 26 qershor, për të vazhduar grupet tjera sipas agjendës së përcaktuar nga Komisioni për përgatitjen e pushimeve, njofton Klan Kosova.

Në shtatorin e vitit 2017, kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, mori drejtimin e Qeverisë së Kosovës.

Me 61 vota për, një abstenim dhe pa praninë e opozitës, Kuvendi i Kosovës e kishte zgjedhur Qeverinë e re, të përbërë nga një koalicion parazgjedhor i zgjedhjeve të 11 qershorit.

Nga mesi i javës temperaturat tropikale

Nga mesi i javës temperaturat tropikale

Java e ardhshme do të ndikohet nga masat e ajrit me presion të ndryshueshëm atmosferik. Kjo situatë meteorologjike do të krijoj kushte për reshje shiu dhe shkarkime rrufesh.