Vazhdojnë takimet LDK-VV

Vazhdojnë takimet LDK-VV

Pas gjendjes së krijuar ne vend, me dorëheqjen e kryeministrit Ramush Haradinaj, në Kosovë ende nuk dihet nëse do të ketë zgjedhje ose jo.

Teksa më 22 gusht është caktuar seanca për shpërndarjen e Kuvendit, ka parti që ende nuk kanë dorëzuar nënshkrime.

Teksa më 22 gusht është caktuar seanca për shpërndarjen e Kuvendit, ka parti që ende nuk kanë dorëzuar nënshkrime.

Ndërkohë, LDK dhe Vetëvendosje ka kohë që kanë filluar bashkëpunimin për rrëzimin e Qeverisë e edhe takime për koalicione të mundshme.

18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit

18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, në 18 vjetorin e nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit, ka thënë se kjo ngjarje përbën arritjen më të madhe të përpjekjeve të shqiptarëve për të jetuar si të barabartë në trojet e tyre brenda Maqedonisë së Veriut.

1 aksident me fatalitet

1 aksident me fatalitet

Policia e Kosovës ka njoftuar se për 24 orët e fundit, në Kosovë janë regjistruar 75 aksidente.

1 aksident ka përfunduar me fatalitet, 29 të tjera aksidente ishin me të lënduar, ndërsa në 45 aksidente nuk ka pasur të lënduar.

Aeroporti

 • Aeroporti i Prishtinës
 • Aeroporti i Tiranës
 • Aeroporti i Shkupit

Ambasadat

 • Ambasada e Amerikes
 • Ambasada e Shqipërisë
 • Ambasada e Gjermanisë
 • Ambasada e Zvicrës
 • Ambasada e Italisë
 • Ambasada e Austrisë
 • Ambasada e Britanisë
 • Ambasada e Francës
 • Ambasada e Sllovenisë