Colors: Blue Color

Ushtria amerikane do të ngrejë javën e ardhshme një komandë të re luftarake, e para e këtij lloji në më shumë se një dekadë.

Zëvendës Presidenti Mike Pence dhe zyrtarët e Pentagonit njoftuan se Komanda amerikane e Hapësirës do të ngrihet zyrtarisht më 29 gusht.

Trazirat politike në Itali, mund të sjellin pasoja të mëdha në ekonominë e vendit. Shtrohet pyetja: deri ku?

Sipas gazets financiare “Il Sole 24 Ore”, pasiguria politike në vend do t’i kushtojë Italisë në dy vjet, më shumë se 5 miliardë euro interes në borxhin e saj, një borxh i cili është tashmë kolosal dhe tejkalon 2.3 trilionë euro, 134% e Prodhimit të Brendshëm Bruto të Italisë.

Flash Lajme