Colors: Blue Color

Një nënë në Amerikë ka pranuar që një burrë të përdhunojë vajzën e saj 15-vjeçare, në këmbim të parave! Gruaja, identiteti i së cilës nuk bëhet i ditur, lejoi që William Hopper 53 vjeç, milioner dhe pronari i një jahti nga Matheës Country i SHBA-ve, të përdhunojë vajzën e saj, madje ajo lejoi që ai të realizonte dhe foto gjatë aktit, në këmbim të një shume të konsiderueshme parash.

Flash Lajme

Më të lexuarat