Colors: Blue Color

Doktor Yves de Locht praktikon eutanazinë në Belgjikë. Ai merr kërkesa nga pacientët që duan të vdesin pothuajse çdo ditë, por për arsye personale dhe emocionale ai thotë se maksimumi që mund të bëjë është një eutanazi në muaj, raporton Dita sipas një lajmi të BBC.

Të premten, Kina zyrtare thirri përfaqësuesin diplomatik amerikan në Pekin për t’i shprehur pakënaqësinë ndaj komenteve të Uashingtonit zyrtar për çështjen e debatueshme të ligjit të ekstradimit të Hong Kongut.

Flash Lajme