Colors: Blue Color

Një thirrje ka ardhur nga një zyrtar i lartë i NATO-s, për Azerbajxhanin dhe Armeninë që t’i japin fund konfliktit në rajonin e Nago-Karabakut.

James Appathurai, Përfaqësuesi Special i Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-s tha se të dy palët duhet të ndalojnë menjëherë konfliktin dhe gjithashtu bëri thirrje për rinisjen e negociatave për një zgjidhje paqësore të çështjes.

Flash Lajme

Më të lexuarat