Colors: Blue Color

Nicolas Maduro ka nisur gjuetinë e shtrigave brenda  forcave të armatosura venezueliane në ditët e fundit, duke arrestuar gati një duzinë policësh dhe duke urdhëruar policinë sekrete që të monitorojë cilindo në kontakt me dezertorët dhe personelin ushtarak të shkarkua.

“Rusia nuk është kazan plehërash”. Nën këtë moto mijëra vetë në 26 rajonet kryesore të Rusisë, demostruan ditën e dielë kundër politikës së Kremlinit për ambientin. Ata i kërkuan qeverisë që të respektojë ligjet që ka nxjerrë dhe të kujdeset për pastrimin e plehërave në përputhje me mbrojtjen e ambientit.

Flash Lajme