Colors: Blue Color

Nikolla Gruevski s’ka ikur në momentin e fondit, por e ka planifikuar arratisjen në detaje, shprehen burime nga Prokuroria për  TV Telma.

Ata pretendojnë se ai nuk e ka thënë të vërtetën dhe ka manipuluar publikun për shkak se në hetime janë mbledhur dëshmi ku vërtetohet se ai ka nisur të planifikojë arratisjen dy muaj para, në shtator.

Flash Lajme