Colors: Blue Color

Ishte si një rikthim në shkollë për politikanët e partisë në pushtet në Itali, Lëvizja Pesë Yjet, e cila ndodhet nën presion pas zgjedhjeve evropiane.

Ata u ulën për një provim të stilit të shkollës së mesme, për të nënvizuar arritjet e tyre para vlerësimit të performancës së politikanëve të tjerë.

Këtë të enjte u mbajt raundi i parë i votimeve për kryetarin e partisë konservative të Britanisë së Madhe. Ashtu si Dita pati raportuar, në garë kishte 10 kandidatë, që pas dorëheqjes së Theresa May, konkurojnë për postin e kryetarit të partisë dhe, rrjedhimisht, atë të të kryeministrit.

Flash Lajme