Colors: Blue Color

Trafikimi i qenieve njerëzore përfshin jo vetëm njerëz të dëshpëruar që kërkojnë një jetë më të mirë në Perëndim, por edhe skllevër të vërtetë. Mbi të gjitha nga Afrika, nga ku mafia nigeriane dërgon në Itali njerëz të destinuar për tregun e seksit nga njëra anë dhe për trafikun e organeve nga ana tjetër.

Flota detare iraniane do të dislokojë anije luftarake në Atlantik, tha të premten një komandant i lartë i Iranit.

Një flotilje do të niset për në Oqeanin Atlantik duke filluar nga marsi, tha zëvendës komandanti detar i Iranit, Touraj Hassani për agjencinë shtetërore të lajmeve IRNA.

Flash Lajme