Colors: Blue Color

Vendet e Ballkanit janë më të cenueshmet në Europë nga lajmet e rreme dhe dezinformimi.

Pjesëmarrësit e konferencës së 4-t rajonale mbi sfidat e sigurisë në Europën juglindore ranë dakord që të gjithë pak ditë më parë se ky është një problem për të mbarë rajonin, e këtë qëndrim e përforëcoi edhe instituti Open Society në Sofje.

Flash Lajme