Colors: Blue Color

Komiteti Gjyqësor i Dhomës së Përfaqësuesve të SHBA-së ka zbuluar akuza zyrtare kundër presidentit, Donald Trump, në vazhdën e hetimeve për shkarkimin e tij.
Artikulli i parë i zbuluar nga shefi i Komitetit, Jerry Nadler akuzon Trump-in për shpërdorim të pushtetit dhe i dyti për bllokimin e Kongresit.

Opozita serbe ka akuzuar presidentin Aleksandar Vucic dhe vëllanë e tij, Andrej, për përfshirje në kultivimin e paligjshëm të marihuanës në një fermë pranë Beogradit.

Partitë opozitare po përpiqen prej kohësh të godasin pozitat dominuese të Partisë Progresiste të Vuçiçit përpara zgjedhjeve të përgjithshme të caktuara të mbahen prillin e vitit 2020.

Flash Lajme