Colors: Blue Color

Ka shkuar në 126 numri i viktimave të provokuara nga kalimi I tufanit “Usman” në arkipelagun e Filipineve.

Stuhia që ka goditur disa zona të vendit në ditët e pas Krishtllindjeve, ka shkaktuar rrëshkitje të tokës dhe përmbytje, duke detyruar mijëra njerëz të braktisin banesat e tyre.

Shefi i stafit të Departamentit amerikan të Mbrotjes, Kevin Sweeney ka dhënë dorëheqje, vetëm një muaj pasi James Mattis u largua nga pozita e Sekretari të Mbrojtjes.

Admirali Sweeney përmes një deklarate tha se “është koha e duhur që të kthehem të punoj në sektorin provat”.

Flash Lajme