Colors: Blue Color

Ditën e sotme shënohet 20-vjetori që kur trupat e NATO-s  u futën në Kosovë, duke i dhënë fund masakrave dhe shovinizmit serb mbi qytetarët e Kosovës.

Ndërhyrja e NATO-s në Kosovë, i parapriu një lufte të ashpër mes Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe forcave serbe (ushtrisë, policisë dhe paramilitarëve) dhe pas shumë masakrave të kryera ndaj civilëve shqiptarë.

Flash Lajme