Një pastor amerikan, që ndihmonte njerëzit të tejkalonin depresionin, ka vrarë veten. Jarrid Wilson, punoi në Kishën e Anëtarëve të Krishterë, Harvest për 18 muaj.

Wilson dhe gruaja e tij themeluan ‘Anthem of Hope’, një program i krijuar për të ndihmuar njerëzit që vuajnë nga depresioni.

Por dhe vete pastori vuante nga depresioni dhe trajtohej vazhdimisht. Ishte sëmundja që e çoi atë drejt vetëvrasjes./K.C/dritare.net

Flash Lajme

Më të lexuarat