4-vjeçari, Na’vaun Jackson, kishte gjetur një armë në shtëpinë e një shoku në Oakland. Pasi e mbajti në duar armën, ai goditi me të aksidentalisht veten në kokë.

Pas këtij aksidenti, është njoftuar me urgjencë ambulanca dhe djali iu nënshtrua një kujdesi mjekësor intensiv.

Situata dukej e tmerrshme për familjen, e cila ka nga qëllimi aksidental me armë ka humbur 4 pjesëtarë të saj. Megjithatë, djaloshi i vogël njoftohet të jetë në gjendje te qëndrueshme dhe për momentin jashtë rrezikut për jetën.

Ngjarja është bërë pjesë e debatit të madh për armët në SHBA./D.B.Dritare.net

Flash Lajme