Papa Françesku u shtri ditën e sotme në dysheme para qindra adhuruesve në Vatikan sot, si pjesë e një shërbimi për të përkujtuar kryqëzimin e Jezusit.

Papa Françesku u shtri në një qilim, me fytyrë poshtë, me dorën e tij në kokë, ndërsa udhëhoqi lutjet e të Premtes së Mirë. Ai u ndihmua të ngrihej nga Mjeshtri Papnor i Ceremonive, Monsinjor Guido Marini dhe shtriu në një jastëk të kuq nën fytyrën e tij ndërsa ai u shtri në altar.

b.b/dita