Colors: Yellow Color

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” shënoi 50-vjetorin e themelimit të tij, ku u shoqërua dhe me një ceremoni solemne.

Kjo ceremoni u mbajt në hotel “Emerald”, ku të ftuar ishin qeveritarë, rektorë ndërkombetarë dhe vendorë, përfaqësues të misioneve diplomatike, donatorë e partnerë të tjerë.

Në programin “Dua të të bëj të lumtur” në TCH kemi parë shumë histori dashurie ku personazhet janë njohur nëpërmjet bisedave telefonike ose rrjeteve sociale.

I tillë ishte edhe rasti i mbrëmjes së djeshme, ku Arjani nëpërmjet rrjetit social “Facebook” kishte njohur Elmën dhe kishte filluar të bisedonte me të.

Flash Lajme

Më të lexuarat